Over mij

” Ik zit zelden stil en ben in mijn gedachten bijna altijd bezig met nieuwe projecten. ”

Hi! Ik ben Trudy! Getrouwd met Kevin en woonachtig in Ridderkerk. Doordeweeks heb ik een heerlijke, soms hectische fulltime kantoorbaan. In mijn vrije tijd creëer ik graag dingen. Ik zit zelden stil en ik ben in mijn gedachten bijna altijd bezig met nieuwe projecten. In mijn interieur bijvoorbeeld, ik vind het heerlijk om een nieuw project uit te denken en vervolgens zelf uit te voeren. Mits iets daar mooier van wordt, want noodzakelijke klusjes die voor het oog geen verschil maken ‘besteed ik liever uit’ (oeps!).  

Daarnaast vind ik het fijn om onder de mensen te zijn. Van een goed gesprek krijg ik vaak weer energie. Vooral mensen die positief in het leven staan en ondernemend zijn vind ik fascinerend. Op het strand vind ik rust. Een dag vol zon, zeewind en golven is dan ook mijn ultieme zaterdagbesteding. Wanneer het echt goed weer is, rijd ik ook rustig na mijn werk naar het strand om daar nog even een duik te nemen en wat te eten.

In de zomer geniet ik ook volop van onze tuin. ‘s Ochtends als de wereld ontwaakt onder het genot van een goeie bak koffie. Voor ‘s avonds nodig ik het liefst gasten uit om te komen barbecueën. Lange zomeravonden met familie of vrienden vind ik echt een feest! Het fijne hiervan is dat ik dan weer een goede reden heb om een tafel mooi aan te kleden.

Buiten zie ik het mooie in kleine dingen, die ik dan ook graag vastleg op beeld. In 2014 werd daarom mijn interesse voor fotografie gewekt. Dit heb ik voornamelijk geleerd door zelf op onderzoek uit te gaan. Daarna volgde al snel een bijbaan als fotograaf, waarbij ik ook een aantal cursussen heb gevolgd.

In 2017 ben ik me gaan verdiepen in het professioneel bewerken van foto’s. Ik had ontdekt dat beroepsfotografen dit al lang deden, dus dat wilde ik ook graag proberen. Ondertussen nam de populariteit van Instagram toe, dit bleek voor mij een geschikt platform om mooie plaatjes te delen zodat ook anderen hiervan kunnen genieten.

Door de jaren heen kreeg ik vaak de vraag ‘zeg hoe krijg jij die plaatjes nou zo?’.  Wanneer ik dan met mensen in gesprek ging leerde ik dat veel mensen (vaak niet naar volle tevredenheid) gebruikmaken van de standaard fotofilters in apps. Toen ik de afgelopen zomer in de Middelandse zee lag te dobberen ontstond dan ook het idee om mijn fotobewerkingen te gaan verkopen.

Het resultaat van dit idee is deze website. De presets die ik op deze website aanbied zijn de fotobewerkingen die ik zelf het meest gebruik voor mijn foto’s. Iedere preset bevat een hele rits aan handelingen opgeslagen in één preset, waarmee je dus met 1 klik alle bewerkingen uitvoert op een foto. Wanneer je zelf niet zo handig bent in het bewerken van foto’s (of je hebt gewoon geen zin in al die moeite ) is dit echt een uitkomst. Bijkomend voordeel is dat de kwaliteit van je foto’s nauwelijks vermindert, iets dat bij filters in apps vaak wel het geval is.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel vooral niet om me even een berichtje te sturen! ‘Happy editing!’ Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

PS) Ik vind het heel gaaf om jouw resultaten te zien, dus wanneer je ze wilt delen, graag!