Hot

Home Presets

Bewerk je foto’s in enkele seconden op je mobiele telefoon!

De Home collectie bestaat uit 8 Lightroom voorinstellingen (ook wel genoemd Lightroom presets of foto filters) waarmee je in 1 klik je foto’s kunt bewerken. Deze presets heb ik gecreëerd voor mijn foto’s ‘thuis’ in Nederland. Dit betekent niet dat je deze Lightroom presets alleen kunt gebruiken voor foto’s die in Nederland zijn gemaakt, deze filters zijn geïnspireerd op de kleurtinten die hier in Nederland veel voorkomen maar kunnen ook voor andere foto’s worden gebruikt. Check mijn Instagram account voor inspiratie!

(6 klantbeoordelingen)

 34.99

Add to wishlist

Wanneer het product is afgerekend krijg je de presets direct geleverd. Bij iedere bestelling is tevens een PDF document bijgesloten met daarin een korte handleiding hoe je de presets kunt installeren (no worries, dat is super easy). Wanneer je meer vragen hebt, kun je terecht op de FAQ pagina van deze website of stuur me even een berichtje!

6 beoordelingen voor Home Presets

  1. Jantine

  2. Danielle

    Ok, in het begin was ik een beetje sceptisch, maar ik besloot het toch maar een kans te geven. Ik ben blij dat ik het heb gedaan! Mijn foto’s komen echt tot leven nu en het is veeel makkelijker in gebruik dan ik van te voren dacht. Thanks Trudy!

  3. Linsey M.

    Dit maakt mijn leven makkelijk. In looveee met je presets..

  4. Ilse vW

    De Home 7 en Home 8 zijn echt mijn favoriet! Ik hoop dat de pc versie van je presets volgt! ❤

  5. Kim

    Loveee

  6. Simone

    Ik ben er zó blij mee! Mijn foto’s zijn er echt op vooruitgegaan!

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *